torstai 13. lokakuuta 2011

Cashew-avocado-halloumsalaatti

Tässä ensimmäinen blogipostaus tämän blogin puolella! Mieltä on jo pitkään kutkuttanut jonkin sortin ruokablogin pystyttäminen, eikä ruokajuttujen postailu toiseen blogiini tuntunut sopivan. Keskityn siis tässä blogissa vain ja ainoastaan ruokaan liittyviin asioihin! Haluan tuoda esille, kuinka helppoa on syödä hyvin opiskelijana. Tärkeintä on pitää hauskaa, ja tehdä sitä joka tuntuu kivalta.

Aloituspostauksena jaan parin viikon takaisen viikonloppuherkun, eli cashew-avocado-halloumsalaatin. Aineksia voi lisäillä ja vähentää oman mielen ja maun mukaan!

Herkkusalaatti:
(4:lle/hyvin runsas 2:lle)

Tarvitset:
jäävuori/lollo rosso -salaattia
yhden avocadon
cashew-pähkinöitä maun mukaan
halloum-juustoa (paketti)
pienen kesäkurpitsan
kirsikkatomaatteja
basilikaa
sitruunamehua


ylimääräiseen herkutteluun:
pinjansiemeniä, parapähkinöitä


Leikkaa ainekset halloumia ja avocadoa lukuunottamatta sopivan kokoisiksi. Poista kesäkurpitsan keskiosa esim. lusikalla. Asettele ainekset kerroksittain tarjoilukulhoon (salaatti alimmaiseksi)

Kuori avocado, leikkaa pieniksi lohkoiksi ja purista päälle hieman sitruunamehua ja lisää lohkot pinnalle.

Kuumenna pannu, lisää pieni tilkka oliiviöljyä ja paista halloum rapeaksi. Myös pinjansiement voi paahtaa.

Asettele halloumit kauniisti salaatin päälle ja nauti! Voit ripotella päälle sormisuolaa tai tilkan oliiviöljyä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti